06 - 18560694 edita.jansen@outlook.com

Decléor

Decléor, meer dan 20 jaar geleden opgericht door een team van experts in de aromatherapie, vergaarde in de loop der jaren een overweldigende kennis van het plantenrijk door moderne onderzoekstechnieken toe te passen op etherische oliën, en creëerde de Kunst van de Schoonheid.

De Aromatherapie, die vroeger meestal beschouwd werd als een verzameling empirische en poëtische kennis, bewees een echte wetenschap te zijn, waarbij de meest werkzame extracten van de aromatische planten – etherische oliën – in de huidverzorging toegepast werden.

Etherische oliën, die boordevol werkstoffen zitten, bestaan uit honderden moleculen die een elkaar versterkende werking hebben. Deze bijzonder krachtige concentraten vereisen speciale technische kennis, zodat een permanente kwaliteitscontrole gegarandeerd wordt. Deze loopt uiteen van de keuze van de botanische soort tot de garantie dat absoluut zuivere etherische oliën gebruikt worden, waarin alle werkzame moleculen bewaard zijn gebleven.

De fantastische, heerlijk geurende resultaten die bereikt worden op de huid worden in researchlaboratoria nauwkeurig geanalyseerd en in kaart gebracht.

Op dit punt komen de unieke kennis en ervaring van de Decléor-onderzoekers goed van pas: de kunst verschillende etherische oliën in nauwkeurig op elkaar afgestemde doseringen te combineren, en wel zo dat de gewenste werkzaamheid wordt bereikt. Op deze manier kwamen uitzonderlijke, “op maat gemaakte” producten met een ongeëvenaarde werkzaamheid tot stand:

Decléor AROMESSENCE™
Concentraten die
100% zuiver zijn
100% natuurlijk zijn
100% werkzaam zijn
en geen gebruik maken van conserveringsmiddelen.

Elk van deze schoonheidsoliën, die diep in de huid dringen, stimuleert de werking van het daarna te gebruiken fytocosmetische verzorgingsproduct (crème of gel met plantenextracten) met dezelfde samenstelling: dit wordt het Decléor Aroma-Duo-concept genoemd.

Decléor onderscheidt zich ook door zijn holistische benadering van de schoonheid wat perfect gedemonstreerd wordt door de exclusieve schoonheidsbehandelingen die in de thalassotherapiecentra worden toegepast.

Het is de kunst en het talent onze klant te begeleiden. Voor hem betekent schoonheid immers dat hij zich prettig en fit voelt.

Tegenwoordig wordt Decléor, het wereldberoemde Franse cosmeticamerk dat bekend staat als de specialist van de Aroma-Cosmetica, bijgestaan door de Shiseido Group (de vierde groep op het gebied van schoonheidsproducten ter wereld). Deze nieuwe alliance betekent uitwisseling van informatie en sterke ondersteuning voor fundamentele research de sleutel voor elke innoverende cosmetische formule.

Dit betekent ook dat de Groep van plan is de leidende positie van het merk te consolideren en bevestigt het voornemen om de marktpositie van het merk Decléor, als een onderdeel van een wereldwijde schoonheidsadviserende distributieservice, te versterken.

‘Klik hier’ voor meer informatie over Decleor producten.