06 - 18560694 edita.jansen@outlook.com

Green peel

Effecten van de Green Peel peeling:

  • verbetert de doorbloeding van de huid
  • stimuleert nieuwe celvorming
  • regenereert de epidermis
  • vlakt de huidplooien uit
  • verbetert de huid van kleur en textuur
  • maakt littekens gladder
  • verkleint grote poriën
  • vermindert folliculaire hyperkeratosen
  • remt ontstaan van comedonen
  • vermindert huidonzuiverheden

3 Wegen naar een mooie, gezonde huid in harmonie met de natuur; Fresh Up, Energy en Classic

Green Peel Fresh Up 
De zachte methode voor een frissere uitstraling en een pre-aging effect.

De behandeling is voor iedere klant, die net dat ‘ietsje’ meer wenst, zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid
– om enkele van de vele mogelijkheden te noemen.

Green Peel Fresh Up voor wie?
Green Peel Fresh up is de klassieker voor een frisse uitstrailng bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting.

Maar Green Peel Fresh Up is ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

De peeling vitaliseert de cellen – de huid straalt met nieuwe frisheid. Ideaal in een kuur, vooral in combinatie met diverse Dr. med. Christine Schrammek verzorgingsproducten.

Behandelingsduur: Ongeveer 1.5 uur
Prijs: €75,-

Thuisverzorging
Voor een gegarandeerd succes van de behandeling.

De verschillende bestanddelen van de Dr. med. Christine Schrammek derma cosmetics huidverzorgingslijnen zijn op een dergelijke manier samengesteld dat de verzorginsproducten hand in hand gaan met de behandeling.

Green Peel Energy
Dit is een behandeling die haar belofte houdt – ze geeft de huid een energieboost, die onmiddelijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.

Green Peel Energy voor Wie?
Green Peel Energy helpt huidproblemen veroorzaakt door leeftijdsgebonden factoren te verminderen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert. Daarnaast geeft de peeling de huid natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar.

Behandelingsduur: Ongeveer 1.5 uur
Prijs: €90,-

Green Peel Classic
Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid, maar zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. Dit is niet teveel gevraagd. Het succes van de originele Green Peel Classic methode door Dr. med. Christine Schrammek-Drusio heeft al gedurende vele jaren bewezen dat het mogelijk is.

Green Peel Classic voor wie?
Green Peel Classic biedt een oplossing voor tal van huidproblemen zowel voor het gelaat als het lichaam, zoals verwijde poriën, onzuivere huid, een huid in nood aan regeneratie, vale huid, huid met slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid.

Let wel, niet ieder huidprobleem kan succesvol behandeld worden in één of twee behandelingen. Ieder huidprobleem en ieder huidtype reageert verschillend. Afhankelijk van de doelstelling van de individuele behandeling kan de methode verschillende keren herhaald worden tot het gewenste resultaat bereikt is.

Behandelingsduur: Ongeveer 1.5 uur
Prijs: €110,-