06 - 18560694 edita.jansen@outlook.com

Decleor behandeling

Aromaplastie

Aromaplastie is de befaamde signatuur DECLEOR behandeling. Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoeften van de huid. In het hart van deze tweeledig werkende multi gevoeligheids behandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiemolie, lijnzaad en zonnebloemzaden. Geuren en texturen komen samen om uitzonderlijke en essentiële voordelen te brengen. De Aroma behandelingen kunnen verlengd worden met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage waardoor de behandeling op 1.15 uur uitkomt.

Aromaplastie Essential

Een multi-actieve, 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug. Voor ieder huidtype.

Duur: 1.15 uur prijs: € 57

Aromaplastie Nutrition

Een uiterst voedende verzorgingsbehandeling, speciaal aangepast voor de droge huid. Aroma Expert Nutrition hydrateert en voedt, hierdoor wordt het natuurlijke afweersysteem van de huid versterkt zodat vroegtijdige fijne lijntjes en rimpels, welke samenhangen met droogheid, verminderen.

Duur: 1.15 uur prijs: € 57

Aromaplastie Purete

Een verzorgende behandeling speciaal aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid. Soin Oxygènant zuivert de huid, herstelt de verloren glans en geeft de huid een zuiverder en schoner aanzien. Het helpt bij het oplossen en verwijderen van onvolkomenheden en herstelt de balans.

Duur: 1.15 uur prijs: €57

Aromaplastie Douceur

Een zacht werkende behandeling die de balans in de huid herstelt en rode plekjes en irritaties vermindert. Harmonie wordt aanbevolen voor de gevoelige en kwetsbare huid en brengt verlichting voor zelfs de meest geïrriteerde huid. Voor de gevoelige en geïrriteerde huid.

Duur: 1.15 uur prijs: € 57

Aromaplastie Expérence

Anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid vanaf 40 jaar die de huid verstevigt, weer laat glanzen en tevens een intensieve anti-rimpelwerking heeft. Na deze behandeling is de rijpe huid weer stralend en jeugdig.

Duur: 1.15 uur prijs: € 57

Aromaplastie Excellence

Anti-verouderende behandeling voor de rijpere huid vanaf vijftig jaar die de huid volumiseert, verstevigt, weer laat glanzen en tevens een intensieve anti-rimpelwerking heeft. Na deze behandeling, die alle vormen van huidveroudering bestrijdt, heeft de rijpe huid weer volume, straalt en is jeugdig.

Duur: 1.15 uur prijs: € 57

Aroma Expert

Aroma Expert “precisie” behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoeften van elk huidtype. Vier behandelingen ontlenen hun kracht aan aromessence en concentreren op specifieke, krachtige actieve ingrediënten om een diep indringende werking te bieden en een optimaal doelgerichte werking te garanderen. Zij zijn representatief voor de DECLEOR expertise, waarbij wetenschap en natuur een weldaad aan unieke en ongeëvenaarde voordelen vrijgeven. De AROMA EXPERT PURETE behandeling is gebaseerd op de aard van de huid van de klant en haar behoeften, met de keus uit: vochtherstellend aroma expert zuiverend aroma expert, kalmerende aroma expert, voedende aroma expert, liftende aroma expert. De Aroma behandelingen kunnen verlengd worden met een heerlijke ontspannende gezichtsmassage waardoor de behandeling op 1.30 uur uitkomt.

Aroma Expert Essential 

Aroma Expert Essential is een krachtige behandeling die de vochtbalans van de huid herstelt, de teint weer laat stralen en droogtelijntjes laat verdwijnen. Het is geschikt voor ieder huidtype, met name voor de zeer vochtarme huid

Duur: 1.30 uur prijs: € 59

Aroma Expert Nutrition

Aroma Expert Nutrition bevat plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. Aroma Expert Nutrition hydrateert en voedt op zichtbare wijze de opperhuid, zodat rimpels en kraaienpootjes vervagen en uw huid een gladder aanzien krijgt. Voor de droge tot zeer droge huid.

Duur: 1.30 uur prijs: € 59

Aroma Expert Experience

Aroma Expert Experience is een anti-verouderende behandeling met Liss’ âge fondant-effet patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend en verstevigend werken en tevens de huid weer glans geeft. De huid krijgt weer een jeugdige uitstraling en wordt tevens beschermd

Duur: 1.30 uur prijs: € 59

Aroma Expert Excellence

Aroma Expert Excellence is een behandeling die alle vormen van veroudering op actieve wijze tegen gaat. De behandeling bestaat uit de Liss’ âge excellence patch, een gevriesdroogde innovatieve tabletvorm met een grote hoeveelheid actieve werkstoffen die intensief liftend, verstevigend en beschermend werken. Deze tablet wordt gebruikt in combinatie met een uitgebalanceerd volumeconcentraat waardoor de huid weer stevig word en haar jeugdig volume herwint.

Duur: 1.30 uur prijs: € 59

Vital Yeux


Vital Yeux is een verzorging, speciaal voor de oog- en lippencontour. Een antiveroudering verzorging die rimpeltjes en wallen vervaagt en een liftend effect geeft. Verzorging van oog- en lippencontour.

Duur: 30 minuten prijs: € 21,00